Kira Sözleşmesindeki Sorunlar

Kitap Hakkında

Editör:Prof. Dr. Hüseyin ALTAŞ
ISBN/Barkod:9786050504477
Yayınevi:Yetkin Yayınevi
Basım Tarihi:Haziran 2019
Basım Yeri:Ankara

Ankara üniversitesi hukuk fakültesi 2018 – 2019 eğitim ve öğretim yılı doktora sınıfı öğrencilerimle birlikte, kira sözleşmesindeki bazı konuları makale çalışması yapmaya karar verdik. Bu çalışma ile ülkemizde özellikle son dönemde son derece tartışma konusu yaşanan kira sözleşmesi ve sorunlarına ışık tutmaya çalıştık. Seçtiğimiz konuların güncel olmasına, çalışma sırasında hem akademik hem de uygulamaya yararlı olmasına son derece önem verdik.

Bir dönem boyunca öğrencilerimle, seçtiğimiz konuları derslerde tartıştık ve onlar aldıkları konuları çok ciddi bir özveri ve yoğun çabalar sonucunda makale haline getirdiler. Birçok ülkede yapılan bu tür çalışmalara rastlanmakla birlikte, ülkemiz açısından bir öncü olmasını dilediğimiz bu güzel çalışmayı okuyucuya sunmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz.
Dönem boyunca, gerçekten çok ciddi ve özverili bir çalışma ortaya koyan bütün öğrencilerime ayrı ayrı teşekkür ederim. Ayrıca bu makale çalışmasını kitap haline getirme fikrimize destek vererek bize güvenen yetkin yayınevi sahiplerine ve çalışanlarına da ayrı ayrı teşekkür ederiz.

HAZİRAN, 2019, ANKARA

PROF. DR. HÜSEYİN ALTAŞ